Taller de confitura i encurtit d’olives a l’hort comunitari de Carolines [diumenge 21 de novembre]


Escrit per Ateneu Llibertari l’Escletxa – a 12 Novembre 2010

Continuem amb els tallers de melmelada que cada estació fem amb els productes de temporada

Aquest diumenge aprendrem a fer melmelada de carabassa i començarem el procés d’encurtit de les olives que previament hem collit. No olbidesu dur pots per endur-vos la melmelada

Durant generacions, el saber popular ha mantingut técniques de conservació dels aliments que han permés a la humanitat gaudir del sabor i el valor nodritiu dels aliments de temporada durant els mesos posteriors a la data de recolecció. Moltes d’aquestes técniques s’han centrat en la elaboració de diferents productes alimenticis, de sabor i textura peculiars, que han enriquit la nostra dieta diària fins avui en dia. Aquest és el cas de les confitures de fruites i vegetals, un producte que totes coneixem, però que moltes de nosaltres no sabem elaborar.

Desde l’Hort Comunitari de Carolines, vos convidem a participar i gaudir de la elaboració de confitures a partir de les fruites i vegetals de temporada, i així continuar amb la transmissió d’aquest saber tradicional que actualment es véu rel·legat a la industria agroalimentària.

Aquesta entrada ha esta publicada en EVENTOS. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s